A SIMPLE KEY FOR خواص عسل UNVEILED

A Simple Key For خواص عسل Unveiled

A Simple Key For خواص عسل Unveiled

Blog Article

حرف تازه. ۵ آذر ۱۴۰۱. بایگانی‌شده از اصلی در ۲۹ نوامبر ۲۰۲۲. دریافت‌شده در ۳ دسامبر ۲۰۲۲.

مشورت با پزشک: اگر شما دارای آلرژی شدیدی به مواد غذایی هستید یا داروهای ضدآلرژی مصرف می کنید، حتماً با پزشک خود مشورت کنید قبل از استفاده از عسل به عنوان تکمیلی به درمان آلرژی.

عسل گل رز: این نوع عسل از گل های رز جمع آوری می شود. این عسل معمولاً رنگ قرمز یا صورتی دارد و عطر گل رز را دارا می باشد.

محافظت از سیستم ایمنی بدن: مصرف معتدل عسل می تواند به بهبود سیستم ایمنی بدن کمک کند.

و ما هم زمانی که از خواص عسل صحبت می‌کنیم منظورمان عسلی است که در یک آزمایشگاه معتبر، طبیعی بودنش اثبات شده باشد.

عسل تنها غذایی در طبیعت است که هرگز فاسد نمی‌شود.[نیازمند منبع]

استفاده از این ترکیب قبل از خواب باعث می‌شود که اسید معده به حالت مطلوب خود برسد و افراد دچار حمله‌های معده‌ای نشوند.

به طور کلی عسل تازه بیشترین میزان آنزیم و مواد موثره‌ی را دارد و هر چه زمان بگذرد میزان خواص عسل کاهش more info پیدا می‌کند.

در این مطلب قصد داریم تا با نگاهی واقع‌بینانه و علمی، به بررسی جامع عسل طبیعی و خواص عسل بپردازیم تا شاید به شما برای مصرف موثرتر و بجای آن کمک کند و از انتظارات عجیب و غریب از این ماده کاسته شود.

ترکیبات و نوع عسل، بسته به نوع تغذیه زنبورعسل و نوع گل‌های مورد استفاده، متفاوت است. درصد آب موجود در عسل‌ها، به شرایط اقلیمی و میزان رطوبت منطقه بستگی دارد. در مناطقی که میزان رطوبت هوا بالاتر است، درصد آب عسل بیشتر است. برای مثال عسل‌های شمال مثل عسل مرکبات رقیق‌تر از عسل‌های شمیران تهران است.[نیازمند منبع] درصد آب عسل با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه استقرار کندوها، می‌تواند تا حدود ۲۵ نیز بالا رود.[نیازمند منبع] به این ترتیب از لحظه شهد آوری تا تولید عسل، دو مرحله انجام می‌گیرد.

عسل به علت ساختار صمغی مانند خود و همچنین قابلیت شستشوی آسانی که دارد، در بهبود انواع سوختگی و اگزما بسیار مناسب است.

محصول نهایی عسل ممکن است به تسکین درد و التهاب حلق کمک کند. خواص ضد باکتریایی عسل می توانند عوامل عفونی را کاهش دهند و از تشدید درد حلق جلوگیری کنند.

این بیماران به صورت رندوم در دو گروه قرار گرفتند. گروه اول به مدت هشت هفته با عسل تغذیه شدند و گروه دوم با عسل تغذیه نشدند.

به دلیل اهمیت بالای زنبورعسل در گرده‌افشانی و افزایش باروری محصولات کشاورزی و میوه‌ها، سازمان جهانی غذا و کشاورزی یا فائو روز ۲۰ مه هر سال را به‌عنوان «روز جهانی زنبور» نام‌گذاری کرده‌است.[۱۳]

Report this page